Untitled
10 aug 2013
week 8: 2 t/m 8 augustus

We zijn op 02 augustus al vroeg naar de winkel gewandeld. Aan het eind van de ochtend kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. We hebben lekker in de tuin in de schaduw gezeten. ’s Avonds kwamen de buren op kraamvisite.
Op 03 augustus zijn we ‘s ochtends naar het centrum gewandeld. We hebben boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Avonds is ze in bad geweest, omdat ze een ongelukje had; ze had veel gespuugd, maar ook haar hele romper onder gepoept.
Op 04 augustus kwamen Roger, Wendy, Rens en Jasmijn op kraamvisite. We hebben buiten gezeten. ’s Middags kwam opa Van Mierlo even op bezoek. Na het eten zijn we met zijn vieren een stuk gaan wandelen.
Bas, Laura en ik zijn op 05 augustus ’s middags naar het verjaardagsfeest van opa Van Mierlo geweest; Mark kwam na zijn werk. Als Laura op schoot zat, vond ze het prima, maar in de kinderwagen moest ze toch wel veel huilen. Ze heeft een tijdje buiten en daarna binnen gelegen.
Op 06 augustus kwam tante Willeke ’s morgens op bezoek. We hebben samen Laura in bad gedaan. ’s Avonds gingen we uit eten met familie Van Aerle. Laura heeft lief geslapen in de kinderwagen en af en toe op schoot gezeten als ze moest huilen.
Het heeft op 07 augustus de hele dag geregend en we zijn dan ook niet naar buiten geweest. Laura heeft veel gehuild. Ze heeft voor de eerste keer gekolfde melk uit een flesje gedronken om te “oefenen”; nu kan ik nooit langer dan 3,5 uur weg zonder Laura, omdat ik haar moet voeden. Ze had 65 cc op, viel toen als een blok in slaap en werd pas 4 uur later weer wakker voor de volgende voeding. ’s Avonds ben ik voor het eerst even zonder Laura weg geweest. Laura was bij Mark natuurlijk in goede handen, maar ook Marja (verloskundige en moeder ;-)) was bij ons om met Mark aan haar website te werken.
Op 08 augustus zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest. Oma, Bas, Laura en ik hebben boodschappen gedaan. Toen we terug kwamen waren tante Maartje, oom Tom en Eline er ook. We hebben samen geluncht. ’s Avonds kwamen Wendy en Marleen (collega’s van Mark) op kraamvisite.
Laura lacht ;-)! Eerst had ze lachstuipjes als ze sliep of als je over haar wangen aaide, maar nu lacht ze ook af en toe uit zichzelf.
Laura heeft toch wel last van de hitte. Haar voorhoofd en haren voelen vaak klam aan en er staan zweetdruppeltjes op haar neusje.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative